onsdag30januari08.

idag var nog en av de bättre dagarna på jobbet på länge faktiskt. min teamledare kom fram till mig idag och frågade om jag va intresserad av att få gå en kurs om att lära mig maskinen som jag arbetar vid, lära mig den mer utveckat och så antar jag. och det är den nyaste maskinen på företaget. och så var det så att de är bara en enda som skulle få gå den utbildningen och de ville att det skulle bli jag!!  värsta rolig. och så sa hon även att de ville att det skulle vara en som de ville skulle stanna kvar på camfil. så det känns roligt att jag av alla ska få lära mig mer om maskinen och få gå utbildningen, en 2 dagars utbildning i södertälje plus en dag på jobbet trodde dem att de skulle vara. spänande. längar tills jag får veta när den blir !! (:

annars har det iofs inte hänt mycket alls idag.. eller de var två stycken som packade ner ett trasigt filter idag... de slarvade o kollade tydligen inte ordentligt.. smart, eller inte. så de fick packa upp en pall med filter hahah. alltså hm 16 kartonger typ. chefen blev inte så glad när han hörde det.. roligt roligt.
okej okej. nu räcker det med jobb kanske.

i morron är det bara 2 veckor tills jag ska på HIM <3 <3
mysmys.
inte länge kvar tills det är dax för KENT heller <3


nu ska jag se vidare på beverly hills...!!!

fan fan fan.

jag tror att jag är på väg att bli sjuk. jag har lite små ont i halsen o känner mig lite förkyld. jag vill inte vara sjuk. har inte råd alls.. och borde verkligen vara hemma nästa gång jag blir sjuk.. jag jobbat de senaste hmm 3 gångerna jag vart sjuk.. de vill säga vart förkyld, ont i halsen, hostat o feber o sånt skit.. 

men men.. nu är måndagen över i alla fall. denna dag har vart bra.. dagen på jobbet gick rätt snabbt. sen bjöd jag hit maria på mat. pommes, köttbullar o tzatsiki. mums.

nu ska jag ta o borsta tänderna o sedan sleepa..

sweet dreams. püss.

27 januari 08

söndag. och söndags ångesten är på topp. som alla andra söndagar ungefär.

helgen vart toppen.

jag hittade VÅR TECKEN i fredags.
snödroppar.

image2

jag o maria va till ikea i fredags. köpte massa bra saker som jag behövde.
små skedar.
stor kastrull.
rött durkslag.
skärbrädor.
kastrullunderlägg.
pall/stege.
och lite annat.

igår lördag va det party ala födelsedagspartaj. skit skoj ! jag hade as söta korkskruvslockar i hela håret som marias mini syster gjorde på mig. tackar så mycket !! sedan blev det fest hos marias kusin jenny som hade fyllt år. så vi va hos henne o marias andra kusin elin. mycket skoj. va hemma hos dem o drack öl o åt.  sedan skulle vi ut på krogen. men vi va för små för att få gå in på birgers igår. lite små segt.. 23 års gräns. vad är de för stil liksom?
så de fick bli rockbaren för mig o maria. 2 till hängde med oss dit. resten gick till birges.
sen hetsa vi på efterfest. så de blev efterfest i högbrun. jag lyckades somna där typ 5 gånger. riktigt duktigt av mig känner jag. haha.  sen blev det sov dax vid 06.30 och sen vaknade jag 9 tror jag det var.. så är sjukt jävla trött nu..


image1
maria o jag på efterfesten.


sweet dreams, nu ska jag nanna.

torsdagdentjugofjärdejanuari08

den här dagen har inte varit så värst spännande. gick upp vid 05.25 åkte till jobbet. jobbat hela dagen. kom hem, duschade. sedan gick jag till mamma o fikade lite.

och nu sitter jag här.. ser lite smått på Efterlyst. de pratade nyss om Nyköping, HYPNOTIQ och FIKA. (tvåuteställen här.) så får väl hoppas att de får in massa bra tips om vilka iditoter som tände på dem.

i morron blir nog en rätt bra dag.
först.. LÖN !
kort dag på jobbet.
ikea med maria.
plus handla hem mat.
iofs blir nog hela helgen en toppen helg.

pusseloo.

RSS 2.0